Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

vrijdag 25 september 2015

Verwen box
Deze VERWEN BOX maakte ik op dezelfde manier als een spring doosje. Deze springdoosjes komen uit een van de boekjes van Kitty Franken waarin beschrijvingen staan van verschillende soorten en maten doosjes. Ik denk dat vele van jullie dit model wel kennen ik maakte ze als eens met 4 theezakje en in het midden een lekker snoepje. Ook werden ze veel gebruikt als kraamcadeautje met baby sokjes en in het midden een zeepje in de vorm van een baby. Als men het deksel van deze doosjes eraf halen springt het doosje als het ware open vandaar de naam springdoosje. Deze springdoosjes maakte ik uit een vel van 30 x 30 cm zo werd het doosje groter ik vulde het 4 maskertjes, wat wattenschijfjes, reinigingsmelk en lotion. Vandaar ook de naam VERWEN BOX. Papier wat ik gebruikte is van de Action erg mooi stevig papier, wat natuurlijk wel nodig is voor deze maat doos(je), een rond taartkantje, de bloem maakte ik met behulp van een bloemen mal van Sizzix, en een bijpassende kleur knoop.

EEN LEUK OM IEMAND MEE TE VERWENNEN TOCH..............


Ik wens jullie een Verwen weekend toe.....
Lieve groetjes.
Jacqueline


2 opmerkingen:

Sabine zei

Leuk doosje en prachtig gemaakt. Ook leuke cadeautjes heb je erin gestopt. Liefs Sabine

Maria V zei

Ooh, dat zijn even leuke doosjes. Mooi combi van kleurtjes. heel leuk om zo iets te krijgen. Ik ga zeker ook eens bij Kitty kijken.