Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

zaterdag 16 juni 2012

Hiep hiep hoera
Deze hiep hiep HOERA kaartjes, ook al weer een tijd geleden gemaakt, zijn erg leuk
 (al zeg ik het zelf).
Wat er vooral leuk aan is was het maken van deze kaarten. De vorm is eens wat anders en je bent echt bezig met EN stempelen EN een beetje scrappen en DAT maakt het leuk om deze kaartjes te maken.
Het papier wat ik gebruikt heb is van Maja, blijft geweldig papier ontwerpen. De stempels zijn van Different Colors de achtergrond stempels weet ik zo niet meer. De creatabels die ik gebruikt heb voor de bloemen en blaadjes zijn van Marianne, en natuurlijk heb ik gewerkt met de ronde spellbinders met en zonder schulpjes.
Waar je op moet letten bij het maken van deze kaartjes is dat het gebruikte papier en stempelinkt leuk bij elkaar past. Ik werk graag met VersaFine inkt, zijn er in verschillende kleuren en geeft een goede stempelafdruk.

Erg leuk dat jullie mijn blog weer kwamen bekijken.
Lieve groetjes,
Jacqueline

3 opmerkingen:

WILLY zei

Inderdaad Jacqueline, ze zijn erg leuk. Ik vind de stempels van Different colors ook zo mooi. En nu heb je meteen een aantal kaarten op voorraad.
Groetjes, Willy.

Marijke en Chantal zei

Wauw wat een geweldig mooie serie kaarten. Erg leuk model ook! Prachtige tekstsempel.

Groetjes, Marijke en Chantal

Amanda zei

wow wat een mooie kaartjes Jacqueline, en inderaad allemaal verschillende technieken en een heel leuk model.

Liefs Amanda