Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

dinsdag 19 juni 2012

Diverse hangkaartjes
Hier even nog wat hangkaartjes, zoals ik deze noem. Ik had er nog diverse in mijn map gemaakte kaarten staan dat ik dacht ik zet ze even bij elkaar op mijn blog. Deze kaartjes kun je leuk ophangen aan het lint dat ik aan de kaart bevestigd heb, aan de achterkant kun je een wens schrijven voorzien van je naam, zodat de afzender weet van wie hij dit kaartje heeft ontvangen.
Leuk om te maken en het is weer net iets anders dan een gewoon kaartje. Ook altijd leuk om de stempelafdruk die je op de kaart hebt gebruikt ook even op de envelop te stempelen, krijg je een mooi afgemaakt geheel. De bovenste kaartjes zijn van triplex gekocht bij de kwast en het onderste heb ik eens bij de action gekocht zijn van hard karton in een leuke vorm.


Leuk dat jullie een kijkje kwamen nemen op mijn blog.
Lieve groetjes,
Jacqueline


3 opmerkingen:

Ingrid zei

je hangkaartjes zijn erg leuk geworden. en dat idee met die stempel op de envelop vind ik een goed idee. dan wordt het een mooi geheel
groetjes ingrid

Marijke en Chantal zei

Wat een leuke serie hangkaartjes. Goed idee de stempel op de envelop stempelen, ziet er leuk uit!

Groetjes, Marijke en Chantal

Berlinde zei

Erg leuke hangkaartjes Jacqueline, supermooi gemaakt!! Altijd handig om een voorraadje te hebben!
Lieve groetjes, Berlinde