Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

zondag 2 oktober 2016

SpijkerstofZo leuk om te doen.....
Ook weer flesjes en glazen gebruik die normaal eigenlijk in de glasbak belanden maar zo nog een tweede leven krijgen. Het idee stond in een tijdschrift van Bloemschikken een hobbyvriendin maakte me hierop attent, bedankt Berdie.

En dan ga je op zoek naar oude spijkerbroeken, jasjes of rokjes. Deze knip je in stukken waarbij je de leuke details probeert te behouden. Ondertussen zet je je lijmtang aan en dan is het plakken maar.
Op de bovenste foto heb ik longdrink glazen gebruikt deze hebben boven een vrij grote opening waardoor je ze ook leuk als pennen/kwasten vaasje kunt gebruiken.  Op de middelste foto heb ik kleine flesjes gebruikt die mooi zijn als bloemvaasje, de onderste foto, is wat moeilijk te zien, maar zijn fessen van een liter ook mooi als vaas te gebruiken. Zelf vindt ik ze ook stoer waardoor ze ook mooi in een mannen interieur staan.Allemaal een fijne zondag,
lieve groetjes,
Jacqueline


2 opmerkingen:

Maria V zei

Wat een ontzettend gaaf idee en wat een leuke originele uitvoering.

Kim's CreaLife zei

wat een leuk idee! Mooie creaties hoor!

Liefs Kim