Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

dinsdag 11 november 2014

Freubel midweek

Afgelopen midweek was het weer tijd voor ons jaarlijkse freubel week, een week waar ik altijd erg naar uit kijk. Samen met Rosa en Annemieke, mijn freubel vriendinnen, een heerlijke tijd gehad. Van s`morgens vroeg tot laat in de avond heerlijk bezig met onze hobby. Dit jaar bezig geweest met wat, voor mij, nieuwe technieken zoals je hieronder op de foto`s kunt zien.

De kaartjes hierboven zijn gemaakt met de bister techniek. Dit zijn poeders die je op een nat of droog stukje aquarel papier strooit door het water, wat je op het papier sprayt, lopen de kleuren poeder uit en krijg je deze, zie foto, achtergronden. Altijd weer een verrassing hoe het eruit komt te zien. Op de bovenste foto heb ik stempels van herfstbladeren gezet deze zijn van Tim Holtz erg mooi gedetailleerd zijn deze bladeren.De bovenste twee kaartjes zijn met dezelfde techniek gemaakt alleen anders verwerkt. Hier heb ik gebruik gemaakt van de raam mal van Marianne design. De bovenste twee kaarten gemaakt met de pan pasteltechniek. Was al weer een hele tijd geleden dat ik hier iets mee had gedaan. De stempels, Stamping-Up, had ik ook al een tijdje liggen, maar nu ben ik er heerlijk mee aan de slag gegaan. Toch ook weer een erg mooie techniek, zeker nu ze verschillende kleuren parelmoer pan pastel op de markt hebben gebracht, geeft een mooi effect op de kaarten. Op de foto zie je dat niet zo. Ook in deze week mijn eerste kerstkaartjes weer gemaakt maar die laat ik jullie de volgende keer zien.

Lieve groetjes,
Jacqueline

Geen opmerkingen: