Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

donderdag 24 juli 2014

Tilda
Ik kocht een paar weken geleden 2 grote blokken Tilda papier, in de uitverkoop, voor 50% korting.
Das natuurlijk altijd meegenomen en aangezien ik gek ben op Tilda papier kon ik deze blokken natuurlijk niet laten liggen. De blokken hadden als thema naaien, een beetje jaren 60 stijl, en tuin. Voorin de blokken zaten 3 vellen afbeeldingen van het thema dat mooi bij het papier past. Normaal hou ik hier niet zo van maar omdat ik het ook altijd zonde vindt om niks met deze afbeeldingen te doen ging ik maar eens aan de slag.
Ik kocht, een tijdje geleden, bij de Action een set van 7 vierkanten kaarten in verschillende maten, steeds een centimeter kleiner, vanaf 16x16 cm tot 10x10 cm. Hiermee ben ik aan de slag gegaan, jammer dat je op de foto`s de maten niet zo goed ziet, en hierboven zien jullie het resultaat.
Het was leuk om ermee bezig te zijn heb nog twee andere serie`s gemaakt maar die laat ik jullie een volgende keer zien.

Lieve groetjes,
Jacqueline

3 opmerkingen:

Ingrid Reyners zei

Tilda papier vind ik ook erg mooi, maar inderdaad erg duur. Als het in de opruiming is kan je het natuurlijk niet laten liggen, en dan is het resultaat prachtig, dan hoef je er verder niet veel aan toe te voegen. Super! Groetjes, Ingrid.

Diny zei

Wat leuk gedaan zeg....ik herinner me dat ik ook de kaartjes heb gekocht in verschillende maten....maar heb er nog niets mee gedaan. Je brengt me op een idee om er een serie mee te maken.Jouw kaartjes zien er stuk voor stuk leuk uit.

Groetjes Diny

Annemieke zei

Het zijn leuke kaartjes. Tilda blijft mooi. leuk idee om in setjes te werken. Groetjes Annemieke