Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

zondag 6 juli 2014

Geslaagd.....


Een vriendin vroeg mij een kaartje te maken voor iemand die geslaagd was voor Verloskundige. Ja en hoe ga je die dan maken??? Heb er wel even over na moeten denken. Het is toch ook niet zomaar iets Verloskunde, een prachtig beroep maar zal ook met tijd en wijlen erg zwaar zijn. Maar dat even allemaal ter zijde.
Waar hebben Verloskundige mee te maken ja natuurlijk met zwangere vrouwen, baby`s, jongens en meisjes.... vandaar voor de kleuren roze & blauw gekozen. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen een stempel explosie kaart te gaan maken. Heb deze al vaker gemaakt, altijd weer erg leuk om te maken.Als basis ook roze en blauwe inkt en papier gebruikt leuke stempels met beschuit met muisjes deze heb ik als ondergrond gebruikt. Hierop in het zwart verschillende teksten geplaatst zoals je hieronder op de foto kunt zien. Dan de binnenkant, op een speciale manier, vouwen en in de kaart plakken zodat, als je de kaart open maakt, een soort van explosie krijgt, ik zelf doe hierin dan vaak wat confetti, het is tenslotte een feestelijke gebeurtenis. 


Ben benieuwd wat jullie hiervan vinden,
Lieve groetjes,
Jacqueline 


3 opmerkingen:

Annemieke zei

Een opdrachtje voor een ander is niet altijd gemakkelijk maar dit is een heel leuk kaartje geworden.
Groetjes Annemieke

Marianne Selten-Bezemer zei

Wat een leuke kaart. Zo'n explosie kaart wil ik ook eens proberen. Ik heb nu al ideeën met welke stempels ik die zou gaan maken. groetjes Marianne

Marijke zei

Leuk idee en de kaart past perfect bij een verloskundige diploma!


Groetjes,
Marijke