Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

woensdag 8 mei 2013

25 jaar........


Het is weer even geleden dat ik iets op mijn blog heb gezet. Dat komt omdat er op het moment verschillende dingen in mijn leven spelen. Een daarvan, een heugelijk feit, is dat wij afgelopen week 25 jaar getrouwd waren. Dit hebben mijn man en ik samen met onze kinderen in het warme Griekenland gevierd.
Na deze heerlijke week vakantie hadden we nog een klein feestje georganiseerd, waarvoor ik deze uitnodigingen maakte, met onze ouders, broers en zusjes en onze 2 peetkinderen hebben we een gezellige middag/avond gehad met heerlijke hapjes en drankjes. De oudste zus van mijn man was over uit Australie dus zouden we eigenlijk compleet zijn, maar jammer genoeg belande mijn jongste zusje de dag voor het feest in het ziekenuis. Ze vecht op het moment helaas tegen een vervelende ziekte, wat natuurlijk toch wel een domper was op deze dag. Gelukkig is ze op dit moment weer thuis en voelt ze zich een stuk beter.
Voor het maken van deze uitnodiging heb ik gebruik gemaakt van 3 verschillende kleuren papier zoals jullie kunnen zien. De bloem is gemaakt m.b.v. een sizzix bloemenmal van Tim Holtz en de vintage lettermal van Tim Holtz. Zelf vond ik de uitnodigingen erg leuk geworden in deze frisse kleurtjes.Gezellig dat je een kijkje nam op mijn blog,
lieve groetjes,
Jacqueline


4 opmerkingen:

Diny zei

Op de eerste plaats van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk. En wat heb je leuke uitnodigingen gemaakt zeg....heel fris en precies de kleur voor deze tijd van het jaar!

Groetjes Diny

Marijke zei

Allereerst gefeliciteerd met jullie 25 jarige trouwdag! Heerlijk zo'n vakantie naar Griekenland. Wat jammer de je zusje in het ziekenhuis lag. Mooie en vrolijke uitnodigingen heb je gemaakt. Fris van kleur.

groetjes,
Marijke

Berlinde zei

Alsnog gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag Jacqueline! Hele mooie uitnodigingen heb je gemaakt!
Lieve groetjes, Berlinde

Marianne Schut zei

Hai Jacqueline, wat leuk dat je volgster bent geworden van mijn blog, ik ben natuurlijk ook even een kijkje komen nemen bij jou. Wat een super leuke creaties maak je zeg! Ook je sleutelhangers vond ik helemaal leuk! Kom zeker nog eens vaker een kijkje bij je nemen! Groetjes, Marianne