Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

zaterdag 23 maart 2013

Neem een moment.........



Neem een momet voor jezelf met een lekker kopje thee!!! Dit ja wat is het eigenlijk een kaartje? Een zakje? Ik vond het in ieder geval een leuk vouwkaartje waar een theezakje of bijv. een kadokaart in past. Ik heb ervoor gekozen om aan de ene kant een theezakje te doen en aan de andere kant een label, van Marianne design, met een tekststempel van Crafts and things. Dit modelletje komt uit de Cards and More no.6 2013.
Het papier dat ik gebruikt heb is van Rico design Patchwork Family mooi papier. Voor de afwerking heb ik er nog een vlindertje, voorzien van een bijpassend plakpareltje, op gedaan.


Allemaal een gezellig weekend,
lieve groetjes,
Jacqueline

3 opmerkingen:

Annemieke zei

He Jacqueline een mooi vouw kaartje om te geven en te krijgen.
Groetjes Annemieke

Cornelie zei

Hoi Jacqueline! wat leuk dat je volger bij me bent geworden, en daarom kon ik ook even bij jou langs komen. Heb lekker even op m'n gemak bij je rond gekeken, en ik zie zoveel leuke originele dingen, tof! Ga je ook lekker volgen!!
Fijne zondag!

Berlinde zei

Hele leuke zakjes Jacqueline!
Lieve groetjes, Berlinde