Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

dinsdag 26 februari 2013

Zetkaarten

 


  

Ja ik zie jullie denken zetkaarten wat zijn dat nu weer voor kaarten? Maar ik wist zelf ook niet hoe deze te noemen. Het zijn nml. kaarten die ik tussen de verschillende soorten kaarten zet in mijn verkoopbakken.
En wat zijn er vele soorten gelegenheden waarvoor je een kaartje kunt sturen zeg!!!
Verjaardagen, geboorten, bij ziekte, als er iemand geslaagd is voor school of een rijbewijs, als er iemand overleden is, en niet te vergeten de kerstkaarten. Al deze gelegenheden kun je weer onderverdelen in bijv. geboorten, een jongen, een meisje of tweeling. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Deze zetkaarten gemaakt van erg stevig karton allemaal in dezelfde maat gesneden uit hetzelfde karton rondjes gesneden m.b.v. een ronde spelbinder. De kaarten en rondjes versierd met rode swirls en zwarte kleine vlinderstempels deze zijn van hero arts. Ik heb de rode en zwarte stazon inkt gebruikt omdat het papier wat glad was en deze inkt goed houd op glade ondergronden ook omdat ik zwart/rood en wit een leuke kleurencombinatie vindt. Daarna de rondjes voorzien van teksten en deze met nietjes vast gemaakt aan de kaarten zoals je hieronder kunt zien.


 


Zo dat was het weer voor deze keer een heel verhaal geworden.
Ben weer benieuwd naar jullie reactie`s.
Lieve groetjes,
Jacqueline

5 opmerkingen:

Diny zei

Hoi Jacqueline,

Wat heb je dat leuk gedaan zeg!
Het is inderdaad heel gemakkelijk zoeken op deze manier in een bak vol kaarten.

Groetjes Diny

Marijke en Chantal zei

Wat een leuk idee is dit en heel overzichtelijk! Tja hoe noem je zoiets tabbladen of tabkaarten:))

Groetjes, Marijke

ingrid reyners zei

Hallo Jacqueline,
Heel erg leuk idee, ik zou er niet meteen op komen en van die naam heb ik nog nooit gehoord. Leuk gemaakt ook, groetjes Ingrid http://ingreymo.blogspot.nl/

Nadine zei

Ik zou ze tabbladen hebben genoemd, maar het is super handig zeg! Wat een werk heb je ervan gemaakt. Ik denk dat mijn kaartklanten dat ook heel handig zouden vinden. En ik zelf trouwens ook, komt vast een dag dat ik dit idee van je overneem...

Bedankt voor de inspiratie!

Miranda zei

Dit heb je leuk uitgewerkt zeg! Ik heb ook een bak met een tabblad voor de verschillende categorieën, ik houd van praktisch en orde. ;-) Ik heb ze gemaakt van ieder een ander kleurtje karton, met daarop een label met de categorie gemaakt met de Dymo lettertang. Dit van jou is wel heel mooi!