Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

zaterdag 16 februari 2013

Vintage......veel Liefs


Deze bruine envelopjes vintage aangekleed door met vintagefoto VersaFine inkt de envelopjes te bestempelen. Met deze inkt werk ik erg graag geeft een duidelijke afdruk, en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Verder zijn ze versierd met een leuk wit taartkleedje en een stukje open jute band. De vintage plaatjes voorzien van een wit of bruin randje en op het taartkleedje geplakt. Nog wat ronde tekststempels, een leuk bloempje, en plakparels voor de afwerking. En klaar is het envelopje, erg leuk om hiermee bezig te zijn en het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf. De stempels zijn volgens mij allemaal van Eline Pelinkhof.
Voor in het envelopje heb ik een label gemaakt zo groot dat het in het envelopje past hierop kun je een persoonlijke wens of felicitatie schrijven.


                            

Leuk dat je mijn blog een bezoekje brengt.
Fijn weekend.
Lieve groetjes,
Jacqueline5 opmerkingen:

Ingrid zei

Wat een schattige envelopjes met tags heb je gemaakt, zo prachtig allemaal.
Groetjes Ingrid

Annemieke zei

Hoi Jacqueline leuke vintage enveloppen.
Groetjes Annemieke

ingrid reyners zei

Leuk gemaakt Jacqueline! Ik hou van vintage plaatjes en dingetjes! Ook een leuk ideetje de envelopjes, met de tag! Fijne zondag! Gr Ingrid

Diny zei

Wat ontzettend leuk gedaan zeg!
de kleurtjes zijn ook prachtig .

Groetjes Diny

Berlinde zei

Wat een leuke vintage envelopjes Jacqueline, erg mooi!
Lieve groetjes, Berlinde