Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

dinsdag 13 november 2012

Pan Pastel.....


Ja ja ook ik kan het niet laten om aan de slag te gaan met de Pan pastels de nieuwste stempeltrent van dit moment. Wat ik zo leuk vind van deze stempel techniek is dat je, weer eens, aan de slag gaat met de versa mark en dat je anders kijkt naar je (oude) stempels.
De techniek is helemaal niet zo moeilijk je werkt met een stempelafdruk van versa mark en hierover wrijf je steeds met verschillende kleuren pan pastel overheen. Dit doe je van licht naar donker net zolang tot je zelf tevreden bent met het resultaat. Dan kun je nog, net zoals ik hier gedaan heb, het kaartje afwerken met een zwarte stempelafdruk deze kun je evt. met embossingpoeder en de heattool bewerken. Voor de afwerking fixeer je de kaart met haarlak. Hieronder nog een paar kaartjes, ben benieuwd wat jullie ervan vinden en of jullie ook al aan deze nieuwe techniek zijn verslaafd?Lieve groetjes,
Jacqueline
2 opmerkingen:

sabine zei

Je kaarten zien er mooi uit. Liefs Sabine

Marijke en Chantal zei

Wat een mooie serie kaarten, prachtige techniek is dit!
Groetjes, Marijke