Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

zondag 28 oktober 2012

Hooray it`s Your day.... Deze kaartjes na gemaakt uit de laatste cards only, oeps ik bedoel Cards & more nr. 4 op blz. 18, ze zien er alleen heel anders uit. Dit komt natuurlijk door het gebruik van ander papier. Het leuke van deze kaartjes is dat ze anders van maat zijn dan de kaartjes die ik normaal maak. Deze zijn 10 x 10 cm. Ik vind ze zelf erg leuk geworden zeker met de combinatie van het papier en de houten versieringen, gekocht bij xenos, het kant en het afwerken met de vintage inkt rand geeft de kaart iets speciaals.

Ook deze kaartjes gemaakt met hetzelfde papier als de kaartjes hierboven. Toch zien ze er weer heel anders uit, dit doet zeker het model van de kaartjes. Deze kaartjes zijn 7 en een halve centimeter bij 13 centimeter deze maat krijg je door een stukje cardstock van 15 x 13 dubbel te vouwen. Ook deze zien er door het gebruik van de gescheurde label, de houten figuurtjes en het lint leuk uit. Ze zijn te gebruiken voor zowel mannen als vrouwen. Ook altijd gemakkelijk, toch?Ben benieuwd wat jullie ervan vinden, ik hoor het graag.
Lieve groetjes,
Jacqueline

3 opmerkingen:

nicolet zei

Je bent lekker bezig geweest....schitterende kaartjes!
Groetjes Nicolet

Marijke en Chantal zei

Heel leuk zien deze kaartjes er uit!! Het papier mooi gecombineerd met de houten details en kant. Leuk ook dat het wat kleiner kaartjes zijn.
Groetjes, Marijke en Chantal

Berlinde zei

Wat een productie weer Jacqueline, erg mooi allemaal!
Lieve groetjes, Berlinde