Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

zaterdag 4 april 2015

Cadeau Bon
Een vriendin van mij vroeg me of ik voor haar bonnen wilde maken die ze kon gebruiken om iemand een heerlijke voetreflex massage cadeau te geven.
Natuurlijk, het heeft even geduurd, maar uiteindelijk ben ik ermee aan de slag gegaan en zie hier het resultaat. Het envelopje en kaartje is gemaakt mbv een mal die ik eens kocht in een hobbywinkel in de provincie Limburg. Op het onderste kaartje heb ik een mal van Marianne Design gebruikt en op de bovenste kaartje heb ik gestempeld met een stempel van Artemio. Om het geheel af te maken heb ik een goudkleurige eyelet in het kaartje geslagen met hieraan een lintje zodat men het kaartje er gemakkelijk uit kan halen. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Mijn vriendin was er blij mee.


Geniet van de komende paasdagen,
lieve groetjes,
Jacqueline

2 opmerkingen:

Maria V zei

Hallo Jacqueline, wat een leuk idee en wat zijn de cadeaubonnen met envelopje leuk geworden. Ik snap dat je vriendin er blij mee is.

Marianne Selten-Bezemer zei

Wat een leuke cadeaubonnen. Heel leuk geworden met die voetjes. groetjes Marianne