Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

zondag 7 december 2014

Enkele freubels gemaakt in 2013Deze receptenboekjes maakte ik van schriftjes die ik kocht bij de action. Versiert met mallen van Marianne design, de pollepel en garden, volgens mij is de bloem ook van haar. Het geheel pakte ik in  folie met een panlikker een recept en inpakken en weggeef stempel van Ludice als label ter versiering.Deze buisjesverpakking maakte ik uit een cards & scrap tijdschrift waar de beschrijving in beschreven stond. In deze heb ik kleine snoepjes gedaan maar ze zijn ook leuk om geld in te doen en er iemand blij mee te maken/In dit hartje, gekocht bij action, staat een theeglas en theezakjeshouder gevuld met chocolade. in het theeglas heb ik twee theebuisjes verpakt en in het bonbondoosje zit, ja jullie raden het al, een lekkere bonbon.


Deze pringle bussen heb ik met een leuk papiertje beplakt en voorzien van een label met de tekst "a little bird told me" hierin heb ik een baby rompertje, in een klein maatje, gedaan. Leuk om te geven als iemand zwanger is.Leuke hangers om aan een fles wijn te hangen met passende tekst.Hier nog een leuk geld beursje en een tasje om iemand geld in te geven.


Lieve groetjes,
Jacqueline

2 opmerkingen:

Karin zei

Wat mooi weer allemaal!

Karin zei

Wat mooi weer allemaal!