Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

woensdag 19 december 2012

SMURFEN...........
Ja ik zie jullie denken, SMURFEN??????? Ja voor mij iets heel normaals. Mijn zoon spaart namelijk al  jaren smurfen. Overal waar smurfen op staan is niet veilig voor mijn zoon, van poppentjes tot glazen en schilderijtjes nu wilde hij graag een dekbedovertrek van de smurfen, maar een tweepersoons dekbedovertrek met smurfen is niet te koop.
Nu wilde ik deze al een tijdje graag voor hem maken maar van een een persoons dekbedovertrek een tweepersoons maken kost even tijd. Ik ben op zoek gegaan naar een een peroons dekbedovertrek met een leuke afbeelding van smurfen erop,niet te kinderachtig. Maarrrr de afbeeldingen moesten wel aan beide kanten van het dekbed staan anders kon ik er geen tweepersoons dekbed van maken. Gelukkig heb ik via internet een leuk exemplaar gevonden en YES met aan beide kanten dezelfde afbeelding, ook op het kussensloop. Deze losgetornt en met effen zwart en wit stof de juiste maat gemaakt.
Het was een heel gemeet en gepuzzel maar het is me gelukt, zie de foto`s hieronder, mijn zoon met sinterklaas te veblijden met en heus 2 persoons smurfen dekbed.
Leuk dat je mijn blog kwam bezoeken.
Lieve groetjes,
Jacqueline


2 opmerkingen:

Marijke en Chantal zei

Hier is je zoon vast blij mee, als fan van de smurfen. Mooi gemaakt en leuk de smurfen rondom.

Groetjes, marijke

Aartjen zei

Ziet er erg leuk uit!!!! Goed gelukt. :)