Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

dinsdag 7 augustus 2012

Opruimen, schoonmaken en restylen...

                                                                                       
                                  

Opruimen, schoonmaken en restylen ja ja zo af en toe is dat toch nodig........... Vorige week waren we onverwacht even naar IKEA in Eindhoven geweest, was er nog niet geweest na de verbouwing, dan zie je altijd wel iets wat je kunt gebruiken. Nu dus ook maar............. dan moest er het een en ander in mijn grote kast veranderd worden. Ik was zo wie zo van plan deze vakantie mijn Hobby Hukske, zoals ik het noem, op te ruimen en te restylen, maar nu dus wat eerder dan geplant. Ook wilde ik al lang mijn lade kastjes, ook van IKEA, schuren, verven en voorzien van een leuk pip behang. Ze zijn al heel wat jaartjes in mijn bezit mijn kinderen hebben deze toen ze klein waren voorzien van vele tekste en tekeningen en die was ik moe. Vandaar de restyling van deze kastjes. Het was even een werk maar het resultaat mag er wezen, ben er best trots op. En ook nog eens erg leuk om te doen, wat wil je nog meer. Nu nog een keertje naar IKEA voor kleine witte knopjes op de laadjes en ze zijn helemaal af. Het enige wat ik nog eens wil is mijn bureaustoel voorzien van een vrolijk stofje dat grijze is nogal saai.
                                       Op de foto hieronder kun je het eind resultaat zien

Zo nu kan ik lekker aan de slag in mijn nieuwe HOBBY HUKSKE.
Gezellig dat je even langs kwam,
Lieve groetjes,
Jacqueline

                                                                                                                            
                  

5 opmerkingen:

Margo zei

Dat ziet er gezellig uit.Heel erg mooi gedaan dat behang op je ladenkastjes!!!

groetjes Margo

Cosy and Cute zei

Super leuke werkplek heb je. Wat een bofkonten zijn we hè, met zo'n mooi eigen plekje!!!

Marijke en Chantal zei

Wat heb je toch een leuk en gezellig "hobby hukske". De ladekastjes zien er heel hip en vrolijk uit. Geniet ervan...........en hopelijk maak je er vele creatieve dingen!!

Groetjes, Marijke en Chantal

Berlinde zei

Ziet er heel mooi uit Jacqueline!!
Lieve groetjes, Berlinde

Ingrid zei

Wat een heerlijk opgeruimde en gezellig kamertje is het geworden. Mijn kamertje ziet er meestal uit als foto 2, ppfff kan er me nog niet toe zetten, om het op te ruimen. De ladekastjes van ikea zijn ook super geworden.
Groetjes Ingrid