Menu

Dit ben ik

Mijn foto
Uden, Netherlands
Hoi, Ik ben Jacqueline Jans. Met deze blog wil ik jullie kennis laten maken met mijn creatieve kant, meer bepaald met mijn liefde voor het maken van kaarten en freubels. Geniet ervan!

woensdag 26 oktober 2011


Hier een paar gezellige kleine kaartjes, gemaakt van wat restjes papier opgesierd met leuke bijpassende bloemen en een leuke tekststempel. Ben altijd weer in mijn nopjes als ik leuke tekststempels gevonden heb, en mijn restjes heb weggewerkt toch zzonde om zulk mooi papier weg te gooien.
Het komend weekend ga ik samen met 2 vriendinnen heerlijk in een huisje in Mook freubelen, ik heb er erg veel zin in. We hebben iets voor elkaar gemaakt, omdat we dit nu voor de vijfde keer doen, volgende week zal ik plaatsen wat ik voor ze gemaakt hebt anders is het geen verrassing meer voor mijn vriendinnen ze zijn nu al zo nieuwsgierig hi hi hi.
Ik ga het komend weekend dus heerlijk aan de freubel, ik wens ieder van jullie ook een
 gezellig weekend toe!!!
Dank je wel voor het bezoeken van mijn blog.

Lieve groetjes, Jacqueline

2 opmerkingen:

*Ellen* zei

wat een gave tekst stempels op die prachtige kaartjes, en wens jullie heel veel plezier daar met zijn allen maar dat zal zekers lukken, geniet ervan, en jaaa ik heb hier ook al het een en ander opgevangen hihi over presentjes

sandra_w zei

Leuke teksten en kaartjes! Veel plezier op jullie freubelweekend!

San x